Kötelező maszkhasználat a kispályás meccseken is

Dátum:: 2020 október 26269 szó1.3 perc átlagos olvasási idő

Tisztelt Csapatok, kedves Sportolók!

A KORMÁNY a 464/2020. (X.22.) Korm. rendelete a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020 (IX. 18.) Korm. rendelet módosításáról szóló rendeletben írta elő, hogy a szabadtéri sporteseményen milyen előírásokat kell betartani az ott jelenlévőknek.

Ez a rendelet természetesen érinti a Pécs Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság fordulóit is, így a mai naptól KÖTELEZŐ a leírtak betartása!

Ennek megfelelően a mai naptól kérjük a bajnokság résztvevőit, sportolókat, edzőket, hozzátartozókat, hogy a sportpályán való tartózkodásuk alatt folyamatosan viseljenek orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült védőeszközt (a továbbiakban maszk) oly módon viselni, hogy az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Maszkot viselni köteles a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői kivételével a spotesemény minden résztvevője a rendezvény helyszínén.

 Kérjük a fent leírtak betartását!

A kiadott kormányrendeletről részletes leírást itt olvashatnak.

 Kérjük, hogy a fentiekről a csapatvezetők a csapatok sportolóit, hozzátartozókat, továbbá minden érintettet szíveskedjenek tájékoztatni.

Együttműködésüket ezúton is köszönjük, 

a Szervezők