Csapatban szerepeltek fiatal tornászaink

Dátum:: 2020 október 28297 szó1.5 perc átlagos olvasási idő

Az elmúlt hétvégén, Budapesten rendezték a Gyermek I. osztály. Haladó kategória Országos Csapatbajnokságát, amelyen a PSN Zrt. leány csapata képviselte szakosztályunkat.

A PSN Zrt. Torna szakosztályának lány sportolói az 5. helyet szerezték meg a nyolc csapatból álló megmérettetésen.

– Egy év kihagyás után versenyeztek a lányok, hiszen az egész tavaszi szezon kimaradt a Covid miatt. Nagyon szép teljesítményt nyújtottak, pláne, hogy az elért helyezésükkel számos nagyon nagy múltú egyesületet sikerült maguk mögé utasítaniuk– jellemezte az összteljesítményt Mészárosné Suha Mónika, edző.

A csapat tagjai:

Baronek Lili

Solti Sára

Szabó Nóri

Fenyősi Laura.

Edzők: Mészárosné Suha Mónika, Somogyi Attila

Fiú tornászaink pedig egy héttel korábban, 2020. október 18-án, Budapesten szerepeltek a Fiú Gyermek Kezdő Csapat Vidékbajnokságon, amelyen összesítésben a 6. helyezést értek el.

Nyolc versenyzőnkkel készültünk erre az eseményre, de sajnos a vírushelyzet miatt egy sportolónk nem tudott eljönni, mert az osztályát karanténba helyezték. Az ő jelenléte nagyon hiányzott a csapatnak, ami az eredményen is meglátszott, de ennek ellenére is büszke vagyok a fiúkra, mert egytől-egyig odatették magukat, és szép helyezést értek el nyilatkozta Márkovics Gábor, edző.

Csapat tagjai:

Almási Martin Flórián

Zsebők Regő

Palkovics Regő

Horváth Áron

Gerlinger Barnabás

Duczon András

Benke István Botond (hiányzó)

Latin Lénárd Ádám – egyéniben szerepelt

Edző: Márkovics Gábor