Változások a Kispályás Labdarúgó Bajnokságban

Published On: 2020 november 9296 words1.5 min read

A mai napon (2020. 11.09.), a kormány által bejelentett döntésekkel kapcsolatos információ a rendezésről: büfé és technikai szünet jelzése.

Tisztelt Csapatok, kedves Sportolók!

A mai napon (2020. 11.09.), a kormány által bejelentett döntésekkel kapcsolatos információ a rendezésről: Büfé – Technikai szünet jelzése

Ezúton jelezzük minden érintett csapat részére, akik a 2020.11.09-én,hétfőn („Autocity-Volkswagen Elitliga” valamint a „Focivilág I. osztály”), illetve a 2020.11.10-én, kedden („AutoCity-Volkswagen Szenior 35+) elhalasztott forduló pótlására kiírt mérkőzésen részt vesznek, mert érintettek, valamint a részt vevő csapatok vezetői és játékosai számára, hogy a kiadott 2020.11.11-én, szerdán hajnalban, 00:00-tól érvényes zárásnak megfelelően, a hétfői és keddi játéknapot megtartjuk.

FONTOS KÖZLEMÉNY A RÉSZTVEVŐK RÉSZÉRE: ezen a héten, a hétfői és a keddi napon a részt vevő sportolók az öltözőket NEM TUDJÁK HASZNÁLNI, és a BÜFÉ szolgáltatást szüneteltetjük!

Kérjük, mindenki tartsa be a jelenleg érvényben lévő előírásokat, melyeknek értelmében a sporttelepre KIZÁRÓLAG MASZKBAN lépjenek be, a mérkőzéseken kívül KIZÁRÓLAG MASZKBAN TARTÓZKODJANAK a területen és a Sporttelepen, valamint a bemelegítés ill. a mérkőzés idején a cserepadon is TARTSÁK BE min. 1,5 m-es távolságot egymás között!

Kérjük, hogy mindenki saját felelősségre vegyen részt az eseményen!

Köszönjük!

Üdvözlettel,

a Szervezők