Dunántúli Bajnokok Ifjúsági pólósaink

Dátum:: 2021 május 27355 szó1.8 perc átlagos olvasási idő

Pünkösdhétfőn, az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában rendeztek Final 4-es döntőt a Dunántúli Ifjúsági Bajnokság legjobbjainak, ahova a PSN Zrt. csapata alapszakasz győztesként kvalifikálta magát.

– A Final 4-ra mind a négy csapat remekül felkészült, így nagyszerű mérkőzéseket láthattunk! Külön öröm számunkra, hogy a kupát végül a pécsi fiúk emelhették a magasba! Szívből gratulálunk a játékosoknak és az edzői stábnak! – értékelte az eseményt Lukács Gergely szakosztályvezető.

Eredmények:

Elődöntő: PSN Zrt. Sportiskola – Honvéd-Dorog: 14-10

Döntő: PSN Zrt. Sportiskola – DFVE: 16-5

 

– Először is szívből GRATULÁLOK a csapatomnak az egész éves teljesítményhez és a megszerzett aranyéremhez! Az elődöntőt nem úgy kezdtük, ahogy terveztük, dekoncentráltak voltunk csapat szinten, elsősorban a védekezésünkben. Szerencsére a második negyed végére sikerült rendezni a sorainkat és az ott megszerzett 2-3 gólos előnyünket a találkozó végéig tudtuk tartani. Természetesen örültünk a döntőbe jutásnak, de onnantól kezdve nem is lehetett más a célunk, mint a végső győzelem. Nagyon motiváltan és koncentráltan álltunk bele a szezon utolsó mérkőzésében, ami az eredményen is meglátszott. Végig domináltunk a találkozót, így nem is lehetett kérdés, hogy a győzteseknek járó kupát a PSN Zrt. csapata fogja átvenni! – mondta Safrankó Donát edző.

– Ezúton is szeretném megköszönni az egész szakmai stábnak és a CSAPATOMNAK az egész éves munkát, és nagyon-nagyon sok sikert kívánok a kiöregedő játékosainknak a sport mellett az élet más területein is!

 

Szívből gratulálunk a bajnoki győzelemhez minden résztvevőnek és edzőiknek!