Bronzérem a DVL Gyermek Bajnokságban

Dátum:: 2021 június 9377 szó1.9 perc átlagos olvasási idő

Az elmúlt hétvégén, Balatonfűzfőn rendezték meg a DVL Gyermek Bajnokság felsőházi rájátszását, ahol két győzelmet megszerezve, összesítésben 3. helyen végzetek fiatal pólósaink.

Eredmények:

KVSE Kanizsa – PSN Zrt Sportiskola     7-10
Soproni VSE – PSN Zrt Sportiskola        5-8.

– A Jakab Dani – Vörös Tomi edzőpáros PEAC-os OB II-es kötelezettségei miatt egy új helyzet állt elő, amit azt gondolom, hogy a Gyerek csapattal közösen jól sikerült megoldani. A kiegyenlített mezőnyben a képlet egyszerű volt, ha sikerül mindkét mérkőzést megnyerni, akkor érmet nyerünk a nap végén – mondta dr. Szilágyi Kristóf, megbízott edző.

­– A társaság nagyon fegyelmezetten és kellően motiváltan állt mindkét mérkőzéshez. Amit megbeszéltünk, azt végig próbálták megvalósítani, nyoma sem volt az „egyénieskedésnek”. A kevés kapott gól azt mutatja, hogy Belső Dávid vezérletével végig stablian és jól védekeztünk. Különösen a második, Sopron elleni mérkőzésen volt nagyon feszes és koncentrált a csapat ezen a téren. Mindezt úgy, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni a nap során. A jó csapatteljesítmény mellett mindkét meccsen nagyon markáns volt Krutki Marci centerjátéka, aki több szép akciógólja mellett a kiállításokat is szállította. Hiányérzetem csak az emberelőnyök megjátszása terén lehet, ebben a játékhelyzetekben több volt a rossz döntés és passzok minősége is hagyott némi kívánnivalót maga után.
Bármilyen sorozat végén jó dolog érmet szerezni, és ha a szombati eredményeket és megszerzett pontokat nézem, akkor ez mindkét sorozatban (OB II és DVL Gyermek I.) jól sikerült. Gratulálok a Srácoknak a szombati naphoz és a megérdemelt bronzéremhez!

Gratulálunk a remek teljesítményhez minden résztvevőnek!