Tatán táboroztak a tornász fiúk

Dátum:: 2021 június 29259 szó1.3 perc átlagos olvasási idő

A Sport XXI. program keretében, Tatán tartották a PSN Zrt. fiú tornászainak az utánpótlás edzőtábort. A tábor a visszajelzések alapján jól sikerült, az ott töltött idő mindenki számára hasznosan és élvezetesen telt.

A június 14-18-ig tartó edzőtáborban részt vett Láng Géza, a fiú Sport XXI. korosztályos vezetőedzője, aki többször is méltatta a pécsi ifjoncok tehetségét, miközben részt vett az edzéseken, a gyakorlatok bemutatásán.

A tábor keddi napján Berki Krisztián olimpiai bajnok látogatta meg a csapatot, aki megnézte, hogyan folyik a közös munka.

Az edzők szerint a tábor jól szervezett volt, sok mindent tanultak az ott töltött idő alatt, és a gyerekeken látszik a rengeteg fejlődés. A napi kétszer három órán át tartó edzéseken leginkább a torna sportág alapjait vették át, ezen felül kitértek még számos akrobatikára, úgy, mint például a kézen átfordulás.

A szerdai napon volt lehetőség kirándulásra is, ahol mindenki élményekkel gazdagodott, és a résztvevők szorosabb kapcsolatot alakíthattak ki egymással, új barátságok köttettek, és az edzőknek is volt lehetőségük nyugodt körülmények között szakmabeli témákat vitatni.