Szombaton kezdődik az I. Focivilág Teremlabdarúgó Bajnokság

Published On: 2022 január 12

Január 15-én, szombaton megkezdik a pontvadászatot az I. Focivilág Teremlabdarúgó Bajnokság csapatai a Lauber Dezső Sportcsarnokban, a tizenkét gárda értékes díjakért száll versenybe, de a bajnokság végén jutalmat vehetnek át a csoportok legjobb kapusai és legeredményesebb góllövői is.

Két korcsoportban hat-hat csapat nevezett a PSN Zrt. által szervezett I. Focivilág Teremlabdarúgó Bajnokságra, amelynek a Lauber Dezső Sportcsarnok ad otthont. A január 15-én induló bajnokság mérkőzéseit ingyen tekinthetik meg a szurkolók és hozzátartozók az érvényben lévő járványügyi szabályok betartása mellett, a sportcsarnok lelátóján és az öltözőkben kötelező a maszkhasználat, ezalól csak az aktuálisan mérkőzést játszó labdarúgók a kivételek.

A tizenkét együttes a névadó Focivilág felajánlásából értékes díjakért száll harcba, a csoportok első helyezettjei mezgarnitúrát kapnak, a második és harmadik helyezett pedig vásárlási utalványokat nyer, emellett díjazzák a csoportok legjobb kapusait és a legtöbb gólt lövő játékosokat is.