Három forduló után több csapat is hibátlanul vezeti a csoportját

Published On: 2022 február 9325 words1.6 min read

Három forduló elteltével körvonalazódni látszanak az I. Focivilág Teremlabdarúgó Bajnokság erőviszonyai. Nagy lendülettel vágtak neki a csapatok a gólgyártásnak az első fordulóban, amit folytattak a második és harmadik körben is. Több mint száz találatot szereztek a három csoport csapatai a tizenkilenc mérkőzés alatt, ez meccsenként több mint öt gólt jelent átlagban.

A nyílt bajnokságban a Csofém FC magabiztosan, hibátlan teljesítménnyel vezeti a bajnokságot, a harmadik fordulóban rangadót vesztő meglepetéscsapat, a Duraku Pékség áll a második helyen, amelynek csatára, Duraku Ermal nyolc találattal vezeti a góllövőlistát. A pontszámot tekintve ugyan utolérte a második helyezettet az SFL Logisztika gárdája, de csak akkor tud fellépni a dobogó második fokára, ha a hátralévő meccseken több pontot szerez. Negyedik helyen a Misinai Sasok együttese áll egy győzelemmel.

A szenior 35+ bajnokságban kiemelkedik a Keszüi Sportegyesület, amely szintén hibátlan teljesítménnyel vezeti csoportját, Barlai Lajos révén a góllövőlista élén is a csapat játékosa áll öt találattal. A harmadik fordulóban rangadót nyert az éllovas a második Bumblebees ellen, a harmadik helyen jelenleg a DPSE áll, amely küzdelmes találkozókon szerzett két győzelmet.

A szenior 50+ csoportban is elkezdődtek a küzdelmek, az FC Gienger Hungária két játékos nagyszerű teljesítményével győzte le az Alpas csapatát. Mindhárom osztályban február 19-én folytatódnak a küzdelmek a negyedik játéknapon.

A Pécs tv teremlabdarúgó tornáról készített felvétele: https://youtu.be/_uXp1PHe7bk