Elismerték Hucker Róbert játékvezető munkáját

Published On: 2023 szeptember 18
A Magyar Kézilabda Szövetség Játékvezetői Albizottsága a Somogy vármegyei Andorka Miklóst és játékvezető párját, a pécsi kötődésű Hucker Róbertet választotta az ország legjobb játékvezetői párosának. Hucker Róbert fia, Hucker Bence jelenleg a PSN Zrt. U12-es és U13-as csapataiban játszik.
Az ország legjobb játékvezetői párosa díjhoz a kézilabda élvonalának edzői, csapatvezetői valamint az NBI-es játékvezetők szavazatai adták az alapo. Aztán a három legtöbb szavazatot kapott páros közül, a Magyar Kézilabda Szövetség Játékvezetői Albizottsága a Somogy vármegyei Andorka Miklóst és játékvezető párját, a pécsi kötődésű Hucker Róbertet választotta az ország legjobbjának.

A páros éppen 20 éve dolgozik együtt. A szezonban több rangadó közreműködői voltak, hiszen a magyar férfibajnokság két topcsapatának a Veszprémnek és a Szegednek a hat összecsapásából három találkozón ők fújták a sípot, de nemzetközi porondon is megmérettették magukat. Mindketten édesapjuk nyomdokaiba lépve váltak kiváló játékvezetőkké, és a sportág szeretetét már átadták gyermekeiknek is. Hucker Róbert fia, Hucker Bence jelenleg a PSN Zrt. U12-es és U13-as csapataiban játszik, edzője Kovács Gábor és Bognár Norbert.