Három sportolónk és edzőik a Héraklész programban

2023 szeptember 19

Különleges szakmai napon vett részt a Puskás Arénában az a több száz sportoló és edzőik, akik bekerültek a legkiválóbb fiatal sportolókat támogató Héraklész programba. A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola Break-szakosztályából három sportolót, Miskolczi Noelt, Schrampf Killiánt és Nagy Dávid Metodot, valamint edzőiket, Nagy Zsoltot és Filkóházi Zoltánt is beválogatták az ösztöndíjprogramba.

A hazai sportirányítás vezetőivel találkoztak azok a fiatal sportolók, akik a sportági szövetségek ajánlása alapján kerülhettek be az idén megújuló Héraklész programba. Az ösztöndíjprogramot a sportért felelős államtitkárság háttérintézménye, a Nemzeti Sportügynökség felügyel. A 2001-ben indult kezdeményezés célja a kezdetek óta nem változott. A legfontosabb az utánpótlás-nevelés támogatása, valamint a legjobb fiatal sportolók segítése a minél jobb eredmények elérésében.

Büszkék vagyunk rá, hogy a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola Break-szakosztályából három sportoló, Miskolczi Noel, Schrampf Killián és Nagy Dávid Metod, valamint két edző, Nagy Zsolt és Filkóházi Zoltán került be a Héraklész ösztöndíj programba.