Három vereség a FRADI ellen

2023 november 21

A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola utánpótlás vízilabdacsapatai a Népligetben mérték össze tudásukat az FTC ellen. Sajnos egyik korosztályban sem sikerült győzni, de tanulságos mérkőzéseket tudhatnak maguk mögött a játékosok.

Országos Bajnokság 8. forduló alapszakasz

IFI CSAPAT

FTC – Psn Zrt. – Pécsi sportiskola: 21-3 (5-1,6-1,6-0,4-1)

PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola: Maser(K), Szilágyi (1), Nagy, Fiedler (1), Imre (1), Divják, Jámbor Cserék: Doma, Csapó, Baksa, Holl, Sásdi, Belső(K)

Mestermérleg:

Jakab Dániel: “Még mindig ugyanaz a helyzet, ami eddig volt. Azt kértem a játékosoktól, hogy küzdjenek végig. Egy nagyon fizikális mérkőzésen, úgy, hogy egy másik nagyon fizikális mérkőzésből jött a csapat nagy része. Sajnos érződik a fáradtság és már azt is figyelembe kell vennem, hogy nehogy megsérüljön még valaki, mert akkor 14 embert se tudnék beírni. Mondtam a srácoknak, hogy az elvégzett munka be fog érni. Amikor majd visszajönnek a sérültek mindenki magasabb szinten fog játszani.”

__________________________________________________

SERDÜLŐ CSAPAT

FTC – PSN Zrt. – Pécsi sportiskola 11-8 (2-0,3-3,3-2,3-3)

PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola: Vogronics (kapus) Imre (4), Fiedler (1), Doma, Jámbor , Divják (2), Holl, Cserék: Schlapp-Molnár, Baksa (1), Sásdi, Jámbor, Pásztor, Dömös, Méhes (k)

Mestermérleg:

Jakab Dániel: “Nagyon készültünk a Fradira, és azt is csinálták, amire számítottunk. Dühítő, hogy felhívom a figyelmet bizonyos emberekre és természetesen ők csináljak azt, amit nem kéne hagyni. Nem tudunk még kiegyensúlyozott jó játékot nyújtani egy mérkőzésen keresztül, mindig vannak gyengébb periódusok. Azon dolgozunk, hogy ebből kevesebb vagy ne is legyen. “

_______________________________________________________

GYERMEK CSAPAT

FTC – PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola 2-14 (4-2,5-0,2-0,3-0)

PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola: Vogronics (K), De Blasio, Hódosi, Csepregi, Dömös, Belső, Salamon, Jezerniczky, Soproni 1, Szabó 1, Imre, Becsei, Nagy, Bali (K)

Mestermérleg:

Balázs Bence: “Az első negyed végéig bírtuk tartani a Fradi játékát, aztán kinyílt az olló és bármennyire próbálkoztunk, nem tudtunk rést találni az ellenfélen. Még mindig küzdünk a helyzetkihasználással és a fizikális különbséggel a többi csapattal szemben. Készülünk a következő fordulókra, nagyon fontos mérkőzések vannak előttünk.”