Jól helytálltak a fiatal kézilabdázók

Published On: 2023 november 21

Országos Gyermekbajnokság fiú U15 I. osztály C csoport:

Komló Sport KC – PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola: 20-38 (9-17)

PSN Zrt. Pécsi Sportiskola: Gilbert (k), Sebestyén (k), Kanizsai (k), Márton (1), Filák (5), Kakas, Szommer, Barlai, Tóth (14), Nyuschal, Szöcs (4), Baksa (5), Lipcsik (2), Ligeti (2), Bawiec (2), Csolcz (3)

Szente Gábor – vezetőedző, Kálmán Dávid – edző

PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola – Éles Kézilabda Iskola SE: 35-27 (17-15)

PSN Zrt. Pécsi Sportiskola: Gilbert (k), Sebestyén (k), Kanizsai (k), Márton (1), Filák (3), Kakas, Szommer (1), Barlai (1), Tóth (8), Nyuschal (1), Szöcs (6), Baksa, Lipcsik (8), Ligeti, Bawiec, Csolcz (1)

Szente Gábor – vezetőedző, Kálmán Dávid – edző

Szente Gábor: “Gratulálunk a Komló elleni győzelemhez! Az Éles ellen meggyőződésem, hogy lehet keresnivalónk. Ha összehasonlítom a szezon eleji mérkőzéssel, akkor sokat fejlődtek a fiúk.”

Országos Gyermekbajnokság fiú U13 Baranya, Somogy vármegye:

Komló Sport KC – PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola: 19-18 (9-12)

PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola – Tamási KC: 19-5 (10-5)

PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola: Pintér (k), Hucker (k), Erdősi, Fabon, Gerner, Mester, Monostori, Nagy, Winkler, Bugovits, Simó

Kovács Gábor – vezetőedző

Kovács Gábor: “Jó meccset játszottunk ismét a Komlóval, ezekből rengeteget tanulunk és szolgálja a fejlődésünket. A második mérkőzés a Tamási ellen sima győzelmet arattunk, jó játékkal.”

Országos Gyermekbajnokság fiú U11 Baranya, Fejér, Somogy, Tolna, Zala vármegye:

A Komló és a Mecseknádasd gárdái ellen játszottak az U11-es kézilabdázók. Ebben a korosztályban még nem számolják a gólokat.

PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola: Bölönyi (k), Vigh (k), Dombi, Frányó, Nyul, Radó, Schiller, Szenci, Várnagy, Svéger

Vald Benjamin – vezetőedző

Vald Benjamin: “A Komló ellen álmosan kezdtünk, de a második félidőre megjött a kedvünk és ötletesen támadtunk. A második mérkőzésen végig jól védekeztünk és ebből könnyű gólokat tudtunk szerezni. Gratulálok a játékosoknak az első kézilabda mérkőzésükhöz!”