Vízilabda DVL Gyermek I. Bajnokság, Budapest

Published On: 2023 november 21

A DVL Gyermek I. Bajnokság 2023-2024  évi szezon alapszakaszának III. fordulójában a Balaton Vízilabda kft., valamint a Fehérvár VSE csapata ellen szálltak vízbe a 2009-2010-ben született vízilabdázók.

Eredmények:

PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola – Balaton Vízilabda Kft.: 24-1

PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola – Fehérvár VSE: 15-7

Keret: Sárközi Balázs, Németh Csongor, Hódosi Balázs, Bálványos Mátyás, Csepregi Zsombor, Salamon Vencel, Jezerniczky Zalán, Belső Gergő, Horváth Márk, Varga Magor, Apaczeller Noel, Nagy Zsolt, Koncz András, Keszthelyi Donát

Gergó Bence – edző

Gergó Bence: A Balaton elleni mérkőzésen, az első negyedtől kezdve sikerült érvényesítenünk az akaratunkat és a gyerekek, a taktikai utasítások betartásával és helyes kivitelezésével megalapozták a nagyarányú győzelmet. Ezen a mérkőzésen, köszönhetően a kiváló indításnak, olyan játékosok is masszív játékperceket kaphattak, akikre inkább kiegészítő szerepben számítunk. A Fehérvár ellen szorosabb mérkőzésre számítottunk. Ezt alátámasztja az első félidő szoros eredménye. De a második félidőben sikerült ellépnünk az ellenfelünktől, hála a játékosok kiváló fizikai felkészültségének (ezért elismerés illeti Balázs Bencét, a gyerekek edzőjét) és kisebb taktikai módosításoknak. Összességében egy sikeres fordulón vagyunk túl, ahol minden játékos sok játékidővel és tapasztalattal gazdagodhatott.”