1., Kérem kattintson a kiválasztott dátumra és várjon amíg az időpontok megjelennek. Kizárólag a szabad és foglalható időpontokat fogja látni.

2., Kérem válasszon a felkínált szabad időpontok közül.

3., Amennyiben foglalni szeretne, kérem kattintson a FOGLALÁS gombra.

Amennyiben 1 óránál többet szeretne foglalni, a FOGLALÁS gomb megnyomását követően következő lépésként kérem kattintson a “További foglalások” pontra és válassza ki a következő időpontot.
Ez az időpont lehet másik napon másik óra időpontja is!

FONTOS INFORMÁCIÓK, kérem elolvasni!

A foglalás lezárásához el kell fogadnia a pályarendszabályokat és egyéb feltételeket, melyet a foglalás indítása előtt ITT is megtekinthet.

1 -egy- óra pályabérlés 12.500,- Ft / óra (2023 december 31-ig!).

Több óra bérlése esetén: 3 -három- vagy több órás időtartam bérlése esetén, a bérleti díj óránkent 10.000,- Ft (2023 december 31-ig!).

Amennyiben a mostani foglaláskor 3 órát szeretne foglalni, ez lehet a foglalás napján egymást követő 3 óra, a héten vagy több héten is, más napokon de ugyan abban az időben foglalt 1-1 óra, akár különböző kezdéssel.

Amennyiben Bérlő a bérelt időpont megkezdése után lép be a sportpályára, a bérleti idő a késés idejével csökkentve kerül számolásra.A bérleti díj minden esetben adott óra 0 perc kezdéstől a megkezdett óra végéig tart.

Információ: napszaktól függetlenül ha az időjárás olyan, hogy besötétedik a pálya környezetében, a fényszabályzás ebben az esetben felkapcsolja a lámpát, így a foglalás ideje alatt a sötétedés idejében a lámpa vilgítás segít a páűlyát bérlő sportolóknak.

A bérelt idő lejáratakor (60 perc elteltével!!) a távozásra felszólító hangjelző sziréna, 15 mp-ként jelzést ad. Ilyenkor el kell hagyni a pályát, mert érkezhet a következő bérlő, és/vagy a pálya elektromos kapuja visszazár, így ezt követően a pályát belülről elhagyni nem lehet!!!
Kérem ügyeljenek arra, hogy a pálya a bérlés után minden esetben zárva legyen.

Számlázás: Amennyiben nem a foglalást rögzítő magánszemély nevére címére kérik a számlát kiállítani, kérem e-mail formában megjelölni a szla. fizető vállalkozás nevét, címét, adószámát, hivatalos e-mail címét. Ezzel kapcsolatos információját – a foglaláskor- kérem ide elküldeni: rozsa.gabor@psnzrt.hu.

 

1 órás focipálya bérlet

12.500Ft perc

Kategória: